Aan de Boezem II

binnenkort in verkoop!

Mooi nieuws! Binnenkort start de verkoop van Aan de Boezem II. In dit deelgebied brengen we 36 luxe woningen in 11 verschillende woningtypes in verkoop. Net als in Aan de Boezem I worden nu ook weer o.a. het Herenhuis, Herenhuis XL, Herenhuis Extra breed en de Videwoningen aangeboden. Maar er zijn ook een aantal nieuwe types, zoals: 

  • de Vijverwoning
  • de Cascadewoning
  • het Herenhuis Atelier

Een breed aanbod in verschillende woningtypes en dus ook in verschillende woninggroottes. De woonoppervlaktes variëren deze keer van 91m2 tot 233m2. Dus wederom voor ieder wat wils! 

Ben jij ook benieuwd hoe Aan de Boezem II eruit komt te zien? Blijf ons volgen op Facebook en Instagram. De aankomende weken stellen wij een aantal woningtypes aan je voor via onze social mediakanalen én maken wij zeer binnenkort de start verkoopdatum bekend. Vanaf de start verkoop staat alle documentatie, zoals de brochure, verkoopprocedure, verkooptekeningen op bouwnummerniveau, technische omschrijving en prijslijst op onze website én kun jij je rustig inlezen om je daarna in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s).