Deelmobiliteit in

Nieuw Kralingen

Nieuw Kralingen wordt een ruim opgezette wijk met groen in de hoofdrol. Omdat we iedereen een fijne diepe achtertuin willen geven, komen er bijvoorbeeld geen parkeerhoven achter de huizen. Parkeren gebeurt voornamelijk op straat. Geen onbekend beeld voor een stadswijk. Om te voorkomen dat blik het straatbeeld bepaalt én omdat we meer ruimte voor groen willen, is onze ambitie om – naast plekken voor eigen auto’s –  in te zetten op deelmobiliteit.

 

Onze ambities sluiten aan bij wat de gemeente Rotterdam wenst: minder autogebruik en fietsen of wandelen stimuleren. Om die reden overweegt de gemeente Rotterdam bijvoorbeeld om per huishouden maximaal één parkeervergunning af te geven. Voor auto’s zonder parkeervergunning geldt dan het Rotterdamse betaald parkeren beleid.

 

Samen met de gemeente Rotterdam onderzoeken we de mogelijkheden voor deelmobiliteit in Nieuw Kralingen. Omdat wij benieuwd zijn naar jouw voorkeuren en van welke mobiliteitsmogelijkheden je gebruik maakt of wilt maken, hebben wij een aantal vragen opgesteld. Wij kijken uit naar jouw antwoorden!

 

Vul hier de enquête in