Het voormalig Wellant College als info- en eventlocatie van Nieuw Kralingen

In onze eerdere berichten hebben we het al eens aangegeven; In het voormalig Wellant College aan de Bosdreef is een info- en eventlocatie voor het project Nieuw Kralingen ingericht. We hopen dat we snel onze deuren voor alle geïnteresseerden kunnen openen en jullie persoonlijk mogen ontvangen. Helaas laten de huidige corona-maatregelen het nog niet toe en blijven de deuren helaas gesloten. De gezondheid van jullie en onze medewerkers staat uiteraard voorop!

Om jullie vragen toch te beantwoorden proberen we jullie e-mails en berichten op social media z.s.m. te beantwoorden. Binnenkort publiceren we ook een ‘veel gestelde vragen’ lijst op onze website. Maar mocht daar het antwoord op jouw vraag niet tussen staan, stuur ons dan vooral een e-mail naar [email protected] of neem contact op met Kettner Makelaardij of TW3.

 

Hierbij alvast een aantal veel gestelde vragen, een volledige lijst volgt later deze maand:

 

Kan ik extra informatie aanvragen zoals plattegronden en een prijslijst of kunnen jullie mij dit toesturen?

De plattegronden en prijslijst zijn beschikbaar vanaf de start verkoop datum. Alle informatie die wij op dit moment met jullie kunnen delen staat op onze website óf in onze magazines.

Waar kan ik mij inschrijven voor een (huur)woning?

Inschrijven voor een koopwoning kan vanaf de start verkoop datum. Je kunt je dan specifiek voor jouw favoriete bouwnummer(s) inschrijven.

Inschrijven voor een huurwoning is nog niet mogelijk. De verhuur van de sociale huurwoningen verloopt via Woonnet Rijnmond. De verhuur van de vrije sector huurwoningen zal via verhuurder verlopen. Zodra hier meer over bekend is laten we dit uiteraard weten via onze website, nieuwsbrief en social media.

Wanneer worden de eerste woningen opgeleverd?

Onze ambitie is om aan het einde van 2021 te starten met de bouw. Als alles naar verwachting verloopt worden de eerste woningen in Q4 2022/Q1 2023 opgeleverd.

Parkeren in Nieuw Kralingen, hoe gaat dat er straks in zijn werk?

Op onze website vind je een nieuwsbericht terug over mobiliteit in Nieuw Kralingen. Naar aanleiding van de enquête over parkeren is gebleken dat vele van onze geïnteresseerden twee parkeerplaatsen wensen. Door deze uitkomst is er onderzocht of dat er in Nieuw Kralingen ook ruimte is voor een stallingsgarage én dat is er. De stallingsgarage wordt nu verder uitgewerkt, meer lezen?

Bekijk dan het artikel

Wij zijn enorm geïnteresseerd in Nieuw Kralingen! Wat kunnen wij doen om meer kans te maken op een woning?

Zorg er vooral voor dat je voor de start verkoop op de hoogte bent van je financiële mogelijkheden. Praat met een adviseur én laat je huidige woning taxeren, zodat je eventuele overwaarde mee kunt nemen in de aankoop van je volgende woning. En blijf ons volgen via de website, nieuwsbrief en onze social media.

Ik wil mij aanmelden/afmelden voor de nieuwsbrief, hierbij mijn e-mailadres…

Aanvragen per e-mail over het aan- en afmelden voor de nieuwsbrief worden niet in behandeling genomen. Aanmelden voor de nieuwsbrief is mogelijk via het formulier op onze website én afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief zelf (zie link onderaan de nieuwsbrief).

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail én we doen ons best om deze binnen een week te beantwoorden. De makelaars: Kettner Makelaardij en TW3 staan je ook graag te woord. De contactgegevens van de makelaars zijn terug te vinden op onze website.

E-mail @ Nieuw Kralingen