Huurappartementen Op de kop van de Boezem

In Nieuw Kralingen worden er 50 hoogwaardige huurappartementen gerealiseerd. Appartementencomplex ‘Op de kop van de Boezem’ wordt naar verwachting medio dit jaar opgeleverd!

Het appartementencomplex bestaat uit 2- en 3-kamerappartementen met woonoppervlaktes van ca. 74 m2 tot ca. 77,3 m2, welke over 4 woonlagen zijn verdeeld. In de kelder van het complex is een parkeergarage met 44 parkeerplaatsen, algemene fietsenberging en laadplekken voor elektrische fietsen. De parkeerplaatsen zijn separaat te huur voor € 250,- incl. BTW per maand, per parkeerplaats.

De appartementen beschikken over een complete (open) keuken met inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en spoelbak. Daarnaast hebben de appartementen een badkamer met inloopdouche, separaat toilet, inpandige berging met wasmachineaansluiting en vloerverwarming. Een aantal woningen beschikken over een balkon en op de begane grond wordt er een horecagelegenheid geopend. Nieuw Kralingen is direct verbonden met het Kralingse Bos en de Kralingse Plas en in 10 minuten fiets je zo naar het centrum van Rotterdam.

Ben jij geïnteresseerd in een huurwoning in Nieuw Kralingen?
Neem dan contact op met Beauvastgoed Beheer B.V. (0172-742655) en vraag naar de huurvoorwaarden.