Met volle kracht vooruit

Het corona-virus heeft de wereld in zijn greep. Even lijkt de tijd stil te staan. We vechten tegen het virus en proberen ondertussen de economie draaiende te houden. Achter de schermen is en wordt nog steeds hard doorgewerkt aan de ontwikkeling van Nieuw Kralingen. Wel moeten we wat aanpassingen in onze planning doen.

Bijeenkomst uitgesteld en magazine in de maak

In juni stond een bijeenkomst gepland. Hiervoor zou er deze week een uitnodiging verstuurd worden. In verband met het corona-virus hebben we besloten de bijeenkomst uit te stellen tot het najaar van 2020. Vervelend, want we keken er erg naar uit om ons enthousiasme over Nieuw Kralingen te delen. Er is al zo veel te vertellen. Denk bijvoorbeeld aan de eerste schetsen, de essenties van de woningen en nog veel meer.

 

Op dit moment maken we een magazine waarin we de belangrijkste informatie samenvatten. Kralingers, ondernemers uit de buurt, de architecten en de stedenbouwkundige vertellen allemaal over Nieuw Kralingen en de omgeving vanuit hun eigen visie. Maar denk ook aan de planning en de verschillende fases die verder worden uitgewerkt. Het accent ligt nu op de eerste 400 woningen variërend van appartementen tot eengezinswoningen en vrije kavels. Het eerste ‘Magazine Nieuw Kralingen’ sturen we deze zomer naar alle belangstellenden. Wil je het magazine graag ontvangen? Daarvoor hebben wij je adresgegevens nodig. Geef via onderstaand formulier je adresgegevens door, zodat we het magazine persoonlijk naar je kunnen versturen.