Mogen wij aan jullie voorstellen:
‘Op de kop van de Boezem’

Op de kop van de Boezem is een appartementengebouw bij de entree van Nieuw Kralingen. Het appartementengebouw bestaat uit 40 midden huurwoningen, 10 vrije sector huurwoningen en een parkeergarage. Het gaat hierbij voornamelijk om 3-kamer appartementen. In de plint van het gebouw is ook ruimte voor een commerciële functie. De precieze invulling daarvan wordt later bepaald. Vastgoedbelegger Duinweide heeft het gebouw gekocht als nieuwe belegging voor haar fonds Duinweide Woningen.

Op deze markante plek is gekozen voor een ontwerp van Happel Cornelis Verhoeven Architecten (HCVA) uit Rotterdam. Daarbij liet het team van HCVA zich inspireren door de klassieke elementen van de 19e-eeuwse panden in Kralingen. Deze elementen zijn op een eigentijdse manier vertaald, zodat het gebouw wel écht van nu is. De bouw is inmiddels gestart en het gebouw wordt naar verwachting aan het einde van 2023/begin 2024 opgeleverd.

Op dit moment is het alleen mogelijk om je als geïnteresseerde aan te melden voor de nieuwsbrief. Op de website komt rond de zomer van 2023 informatie beschikbaar over deze huurwoningen.

blijf op de hoogte →