Op de kop van de Avenue II

10 Stadsvilla's Avenue en 5 Herenhuizen

Binnenkort start de verkoop van 10 Stadsvilla’s Avenue en 5 Herenhuizen in deelgebied Op de kop van de Avenue II. Deze 15 luxe woningen liggen direct aan de brede en groene Avenue, die straks doorloopt tot aan de Kralingse Plas.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

Stadsvilla’s Avenue

vanaf ca. € 1.389.500,- v.o.n. 

De Stadsvilla’s Avenue zijn ontworpen door 4 architecten. Het resultaat is een heel gevarieerd rijtje van statige woningen die trots aan de Avenue van Nieuw Kralingen staan. De Stadsvilla’s hebben een woonoppervlak van 220 tot 258 m2. De indeling is verrassend doordat deze riante woningen allemaal een souterrain en standaard een uitbouw aan de achterzijde hebben. De begane grond is verhoogd ten opzichte van de straat, dit zorgt voor meer privacy, maar vooral een mooi uitzicht over de brede en groene Avenue.

Herenhuizen 

vanaf ca. € 929.000,- v.o.n. 

De 5 Herenhuizen komen letterlijk op de kop van de nieuwe avenue. Net als in de rest van Nieuw Kralingen hebben de woningen een eigen karakter, door de drie verschillende architectuurstijlen waar uit gekozen kan worden.

De Herenhuizen hebben een woonoppervlak van 153 tot 175 m2 en zijn door de verschillende opties en indelingsvarianten helemaal eigen te maken.

 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.