Stadsvilla's Avenue en Herenhuizen gaan in verkoop!

Dinsdag 23 april start de verkoop van de 10 Stadsvilla’s Avenue en 5 Herenhuizen in deelgebied Op de kop van de Avenue II.
Je bent die dag van 17.00 – 19.00 uur welkom bij Kettner Makelaardij aan de Kralingse Plaslaan 9 in Rotterdam. Team Nieuw Kralingen staat dan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden én de brochure aan je te overhandigen.

De statige Stadsvilla’s Avenue hebben ieder een eigen karakter, door de verschillende gevels en indelingsvarianten. Ze beschikken allemaal over een ruim souterrain, een uitbouw aan de achterzijde met een extra hoge achterpui met grote openslaande deuren, die een mooi uitzicht biedt op de diepe achtertuin. De begane grond ligt verhoogd ten opzichte van de straat. Dit zorgt voor veel privacy én een prachtig uitzicht op de Avenue. De Stadsvilla’s Avenue zijn beschikbaar in woonoppervlaktes van 220 tot 258m2 en te koop vanaf ca. € 1.389.500,- vrij op naam.

De Herenhuizen komen letterlijk op de kop van de nieuwe avenue. Er is keuze uit drie architectuurstijlen en met verschillende opties en indelingsvarianten is deze woning helemaal eigen te maken. Hier heb je met een woonoppervlak van 153 tot 175 m2 een nieuw thuis op loopafstand van het Kralingse Bos en de Kralingse Plas. De Herenhuizen in deelgebied Op de kop van de Avenue II zijn straks te koop vanaf ca. € 929.000,- vrij op naam.

Ben jij geïnteresseerd in een Stadsvilla Avenue of een Herenhuis? Vanaf dinsdag 23 april, 17.00 uur kun je ook alle documentatie vinden op onze website www.nieuwkralingen.nl, van digitale brochure tot aan verkooptekeningen. Heb je alle informatie doorgenomen? Dan kun je je vanaf dat moment ook direct inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Je wordt dan binnen enkele (werk)dagen benaderd voor een eerste gesprek.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.