Start verkoop 17 april en daarna?

impressie tuin Nieuw Kralingen

Volgende week zaterdag 17 april is het zover! Dan gaan we in verkoop met deelplan ‘Aan de Boezem’ in Nieuw Kralingen. 43 unieke woningen, verdeeld over 8 woningtypes in verschillende architectuurstijlen. De woningtypes zijn de videwoningen, de videwoning extra breed, de stadswoning extra breed, de stadswoning xl, het herenhuis, het herenhuis xl, het herenhuis extra breed en de woon-werkwoning. De woonoppervlaktes variëren van 130m2 tot en met 229m2. De prijzen variëren van € 660.000,- tot € 1.125.000,- v.o.n. Weet jij al waar jouw voorkeur naar uitgaat?

Vanaf 17 april, 10.00 uur staan de verkoopbrochure, de verkooptekeningen per bouwnummer, de prijslijst, het inschrijfformulier en de overige verkoopstukken online. Zo heb je het weekend rustig de tijd om alle stukken uitgebreid te bekijken. Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat er nog aanvullende vragen zijn. Vanaf maandag 19 april om 09.00 uur staat het verkoopteam voor jou klaar om eventuele vragen telefonisch te beantwoorden of stuur een e-mail met jouw vraag naar [email protected].

Inschrijven kan tot zondag 2 mei 23.59 uur. Krijg je een woning toegewezen, dan word je tussen 4 en 7 mei gebeld. De verkoopgesprekken starten vanaf 10 mei. Heb je gekocht? Dan ga je daarna in gesprek met de wooncoach om van jouw huis jouw droomhuis te maken.