Nieuw Kralingen 

werkzaamheden

 

Het zal je niet zijn ontgaan. Rotterdam wordt uitgebreid met een nieuw woongebied: Nieuw Kralingen. In de komende jaren worden er 800 woningen gerealiseerd op het bedrijventerrein, de huidige gemeentekwekerij en een deel van de Bosdreef. Hierbij wordt de Bosdreef ook verlegd. Na jaren van voorbereiding gaan we binnenkort ‘fysiek aan de slag’. Als buren van Nieuw Kralingen houden wij je graag tijdens de realisatie van Nieuw Kralingen met nieuwsbrieven op de hoogte wat er staat te gebeuren en wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Deze nieuwsbrieven worden ongeveer 1 à 2 keer per jaar verzonden. Bij bijzonderheden word je apart door ons geïnformeerd.

Wil je digitaal op de hoogte gehouden worden, meld je dan onderaan deze pagina aan voor het Nieuw Kralingen e-mail alert.

Update:

Van maandag 11 september tot en met zondag 8 oktober 2023 is de Bosdreef tijdelijk dicht om het eerste deel van de Verlegde Bosdreef aan te leggen. Meer informatie over de verlegging van de Bosdreef volgt via de website van de Gemeente Rotterdam.

Gemeente Rotterdam

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle (bouw)werkzaamheden?
Meld je aan voor het e-mail alert

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.